Μελισσοζυγαριά

Κλήρωση ενός AlertBeat στα μέλη του Melissocosmos !

Κλήρωση ενός AlertBeat στα μέλη του Melissocosmos από την επιχείρηση μας.
Πρόκειται για ένα Gps tracker οχημάτων με δωρεάν κάρτα SIM και πλατφόρμας για 10 χρόνια αξίας 149 ευρώ.
Για να συμμετοχή στην κλήρωση κάνετε Like στην σελίδα μας www.facebool.com/alertbeat και αφήνετε ενα σχόλιο στο σχετικό post της ομάδας του Melissocosmos.
Η κλήρωση θα γίνει από τον διαχειριστή του Melissocosmos στις 16 Μαρτίου 2019.

Πληροφορίες συσκευής στο E-shop μας www.alertbeat.gr

 

 

 

Alertbeat GPS Tracking– O εντοπισμός του οχήματος σου, πιο απλά από ποτέ!

 

Εσείς ακόμα πληρώνετε συνδρομή για το GPS tracker του οχήματος σας;

 

Θέλετε να αποκτήσετε ένα GPS Tracker χωρίς να πληρώνετε κάθε μήνα;

 

 

Η λύση είναι το Alertbeat. Τo πρώτο σύστημα παρακολούθησης και εντοπισμού του αυτοκινήτου, του φορτηγού, της μηχανής, του ηλεκτρικού ποδηλάτου σου και όχι μόνο, ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗ. Και αυτό ισχύει και για τη SIM κάρτα που περιέχει αλλά και για τη χρήση της εφαρμογής.

 

Το πρόβλημα της συνδρομής σε όλες τις λύσεις GPS Tracking της αγοράς

 

Το μεγαλύτερο πρόβλημα σε όλα τα GPS Trackerτου εμπορίου είναι η αναγκαιότητα διασύνδεσης με το χρήστη μέσα από το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Αυτό μεταφράζεται στην αγορά και τη χρήση μιας κάρτας SIM σε κάποια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας με το ανάλογο συνδρομητικό κόστος. Ακόμα και οι προπληρωμένες λύσεις απαιτούν ανανέωση του χρόνο ομιλίας κάθε έναν με δύο μήνες.

 

Η λύση του Alertbeat βάζει τέλος στις συνδρομές

 

Χρησιμοποιώντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα καινοτόμες προπληρωμένες πανευρωπαϊκές SIM κάρτες, με την εγγύηση της Deutsche Telekom, καταφέραμε με ειδική συμφωνία και μόνο για τις ανάγκες της εφαρμογής Alertbeat να προσφέρουμε την απαραίτητη διασύνδεση της συσκευής με ένα χαμηλό και προσυμφωνημένο κόστος το οποίο ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ στην αγορά του πακέτου της συσκευής Alertbeat. Η διάρκεια ισχύος της κάρτας SIM Alertbeat είναι δέκα χρόνια.

 

Αυτό σημαίνει ότι όλο το κόστος της επικοινωνίας του GPS Tracker Alertbeat είναι ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟ και ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ στη τιμή πώλησης του.

 

Οπότε πληρώνω μια φορά και ασφαλίζω το όχημα μου;

Το Alertbeat φτιάχτηκε ακριβώς γι’ αυτό. Να μπορούμε όλοι μας να προστατέψουμε τη περιουσία μας στο δρόμο χωρίς συνδρομή και κρυφές χρεώσεις. Αγοράζετε το πακέτο Alertbeat με τη συσκευή, την τοποθετείτε στο όχημα σας και κατεβάζετε την εφαρμογή Alertbeat στο smartphone κινητό σας. Απλά και ξεκάθαρα.

 

Η Alertbeat στη καθημερινότητα σας

Πέρα από την περίπτωση κλοπής, η εφαρμογή Alertbeat σας βοηθάει κάθε μέρα με το όχημα σας. Αν χρησιμοποιούν και άλλα άτομα το όχημα σας θα γνωρίζετε πάντα τη θέση του, αν ξεχνάτε που έχετε παρκάρει,θα έχετε τη δυνατότητα να πλοηγηθείτε, μέσα από την εφαρμογή, στη θέση που βρίσκεται.

Παρακολουθήστε την μπαταρία του οχήματος σας και ενημερωθείτε για την αντικατάσταση της, πριν «μείνετε από μπαταρία» στο δρόμο. Χρησιμοποιήστε τα geofencesκαι λάβετε ενημερωτικά emailαν το όχημα σας κινηθεί εντός ή εκτός μιας περιοχής στο χάρτη, πχ του σπιτιού ή του σχολείου του παιδιού σας. Έτσι θα ενημερώνεστε κάθε μεσημέρι, όταν το παιδί σας επιστρέφει από το σχολείο με το συνοδό του.

 

Η Alertbeat στην επιχείρησή σας

Η Alertbeat είναι ιδανική λύση, αν θέλετε να μειώσετε το κόστος του συστήματος διαχείρισης και παρακολούθησης των εταιρικών οχημάτων και φορτηγών της επιχείρησης σας. Είναι η ιδανική λύση, για τις εποχιακές επιχειρήσεις που λειτουργούν τα οχήματα τους μερικούς μήνες το χρόνο (π.χ ενοικιάσεις οχημάτων σε τουριστικούς προορισμούς).

 

 

Πως μπορώ να το αποκτήσω

Η τιμή του πλήρους πακέτου Alertbeat που περιέχει τη συσκευή, την κάρτα SIMκαι τη χρήση της εφαρμογής κοστίζει 149 Ευρώ τελική τιμή με Φ.Π.Α. ή σε 6 άτοκες δόσεις των 24 Ευρώ (με χρήση πιστωτικής κάρτας). Μπορείτε να την αποκτήσετε μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα alertbeat.gr ή μέσα από το δίκτυο συνεργατών μας.

Η συσκευή προσφέρεται έτοιμη για εγκατάσταση, η τοποθέτηση στο όχημα σας μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε κατάστημα με αξεσουάρ αυτοκινήτων, συνεργείο και ηλεκτρολογείο. Μάθετε για τα σημεία του δικτύου μας και επωφεληθείτε από τις προνομιακές μας τιμές.

Τηλέφωνο για πληροφορίες 26513 11500

Website: https://alertbeat.gr

Email: info@alertbeat.gr