Μελισσοζυγαριά

AlertBee® – beehive tracking system

ΤΙ ΕΙΝΑΙ H ALERTBEE®:

Πρόκειται για την πρώτη συσκευή εντοπισμού και παρακολούθησης GPS Tracker που είναι ΕΙΔΙΚΑ σχεδιασμένη στο να καλύπτει αποκλειστικά τον εντοπισμό και την παρακολούθηση μελισσίων.
Η εξειδικευμένη της σχεδίαση αποτελεί την απόλυτη εγγύηση, καθώς οι λειτουργίες της ανταποκρίνονται πλήρως, στις συγκεκριμένες ανάγκες και απαιτήσεις του μελισσοκομείου σας.
Είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε ολοκληρωμένη ασφάλεια, γνωρίζοντας ακριβώς τις ανάγκες σας, γιατί η συσκευή μας είναι προϊόν μακροχρόνιας μελέτης και δοκιμών μεταξύ έμπειρων συνεργατών, μελισσοπαραγωγού και ηλεκτρονικού-προγραμματιστή.
Η συσκευή AlertBee® , ως ολοκληρωμένη λύση plug&play, είναι έτοιμη για τοποθέτηση από τον ίδιο το χρήστη, εύκολα και γρήγορα, χωρίς τη βοήθεια τεχνικού.

ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ALERTBEE® ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΙΝΑ TRACKER ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ:

Οι επιλογές σε συσκευές tracker που συναντά κανείς στο εμπόριο διατείθενται σε ποικίλες (ελκυστικές ή όχι) τιμές αγοράς, μη καταφέρνοντας ωστόσο να παρέχουν την ασφάλεια και αυτονομία που υπόσχονται.  Οι περισσότερες απαιτούν για τη λειτουργία τους την ανανέωση του χρόνου ομιλίας και την ενεργοποίηση προγραμμάτων sms σχεδόν κάθε μήνα (σημαντικό λοιπόν έξτρα κόστος, σε χρήμα, χρόνο και άγχος, αν λάβει κανείς υπόψιν του την ποσότητα συσκευών που χρειάζεται).
Εκτός αυτού, ενδέχεται οποιαδήποτε στιγμή να μπλοκάρουν και να σταματήσουν να λειτουργούν χωρίς σχετική ειδοποίηση. Οπότε στην ουσία, ο χρήστης δεν μπορεί να είναι ποτέ σίγουρος οτι οι συσκευές του λειτουργούν κανονικά, αν δεν πηγαίνει ο ίδιος να τις ελέγχει επιτόπου.
Συνεπώς ρισκάρει το να μείνει ακάλυπτος, σε περίπτωση μιας διακοπής της λειτουργίας τους, που δεν έγινε εγκαίρως αντιληπτή…!

H εξειδικευμένη συσκευή AlertBee®,  διαθέτει  αυτονομία για διάστημα που ξεπερνά τους 12 μήνες. Η κάρτα sim περιλαμβάνεται στην τιμή αγοράς και το χαμηλό κόστος της προπληρωμένης συνδρομής της, σας απαλλάσει οριστικά από το άγχος ανανέωσης καρτών.

Είναι συνδεδεμένη με μια ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα, στην οποία η web εφαρμογή σας παρέχει ανα πάσα στιγμή, τη συνολική ΕΠΟΠΤΕΙΑ των μελισσοκυψελών σας, από το laptop και το κινητό σας.

Έτσι έχετε πρόσβαση και γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή και με 100% ασφάλεια :

– τις τιμές θερμοκρασίας και υγρασίας του μελισσιού
– την ακριβή θέση του μελισσιού
– την κατάσταση κάθε εγκατεστημένης συσκευής (αν ειναι ενεργή και σε συνεχή λειτουργία)
– το ιστορικό των τελευταίων 3 ετών για όλες τις τιμές θερμοκρασίας, υγρασίας και θέσεων που έχουν καταγραφεί στην πλατφόρμα

Επιπλέον :

-Λαμβάνετε ειδοποίηση από την πλατφόρμα, όταν η μπαταρία της συσκευής είναι χαμηλή

-Λαμβάνετε ειδοποίηση με email και sms, σε περίπτωση μετακίνησης του μελισσίου από την οριοθετημένη περιοχή
(αξίζει εδώ να σημειωθεί, οτι σε αντίθεση με τα κοινά tracker που συχνά αναστατώνουν με «λάθος συναγερμούς» (false alarms), η πλατφόρμα μας πραγματοποιεί ειδικό φιλτράρισμα ελαχιστοποιώντας αυτή την πιθανότητα)

– Αν συμβεί μετακίνηση του μελισσίου σας παρακολουθείτε μέσα από την πλατφόρμα μας, σε πραγματικό χρόνο, τη διαδρομή του στο χάρτη (live tracking)

– Αν η πλατφόρμα τύχει να μην έχει λάβει κάποια σήματα από τη συσκευή για ένα προκαθορισμένο διάστημα, σας ειδοποιεί ώστε να ελέγξετε για ενδεχόμενη παραβίασή της (αφαίρεση, κλοπή κλπ)

Ενημερωθείτε αναλυτικά, για τα τεχνικά χαρακτηρικτικά της συσκευής alertbee, στο : https://www.melissozigaria.gr/product/gps-tracker