Μελισσοζυγαριά

Κλήρωση 2 συσκευές εποπτείας κυψελών Gps AlertBee στα μέλη του Melissocosmos

Η γνωστή συσκευή στην ομάδα του Melissocosmos “AlertBee Gps” άξιας 85ε έκαστο από την επιχείρηση“AlertBee” και “ΜελισσοΖυγαριά” που εδρεύει στην οδό Νικοπόλεως 101 στα Ιωάννινα.

Η κλήρωση είναι για 2 συσκευές “AlertBee Gps”  με ενσωματωμένη κάρτα sim και  προπληρωμένη για 3 μήνες για 2 τυχερούς της ομάδος.

Ο διαγωνισμός ξεκινάει στις 28-10-18 και λήγει στις 22-12-2018 και η κλήρωση θα γίνει το απόγευμα όπου και θα ανακοινωθούν οι 2 τυχεροί που θα κερδίσουν απο 1 τεμάχιο.

Οι όροι για συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι:
1) ένα σχόλιο στο σχετικό post του Melissocosmos.

2) Like εδώ https://www.facebook.com/alertbee.gr

εάν έχετε ήδη κάνει Like απο προηγούμενες κληρώσεις ,εναλλακτικά κάνετε στην παρακάτω:https://www.facebook.com/Melissozygaria/

κάθε συμμετοχή θα λαμβάνει έναν αύξοντα αριθμό και μόνο.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή πρέπει να τηρηθούν και οι 2 όροι.

Πολλαπλές εγγραφές από ίδιους χρήστες, διευκρινίζετε ότι θα διαγραφούν όλα από την κλήρωση !!

Στις 22-12-2018 θα αναρτηθεί το video απο τον διαχειριστή του Melissocosmos με το γνωστό σύστημα γεννήτριας τυχαίου αριθμού.

!!! Καλή επιτυχία !!!

Περισσότερα χαρακτηριστικά για την συσκευή στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή.

ΕΔΩ

Τηλ 26513-11500

 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ H ALERTBEE:
Πρόκειται για την πρώτη συσκευή εντοπισμού και παρακολούθησης GPS Tracker που είναι ΕΙΔΙΚΑ σχεδιασμένη στο να καλύπτει αποκλειστικά τον εντοπισμό και την παρακολούθηση μελισσοκυψελών.
Η εξειδικευμένη της σχεδίαση αποτελεί την απόλυτη εγγύηση, καθώς οι λειτουργίες της ανταποκρίνονται πλήρως, στις συγκεκριμένες ανάγκες και απαιτήσεις του μελισσοκομείου σας.
Είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε ολοκληρωμένη ασφάλεια, γνωρίζοντας ακριβώς τις ανάγκες σας, γιατί η συσκευή μας είναι προϊόν μακροχρόνιας μελέτης και δοκιμών μεταξύ έμπειρων συνεργατών, μελισσοπαραγωγού και ηλεκτρονικού-προγραμματιστή.
Η συσκευή AlertBee , ως ολοκληρωμένη λύση plug&play, είναι έτοιμη για τοποθέτηση από τον ίδιο το χρήστη, εύκολα και γρήγορα, χωρίς τη βοήθεια τεχνικού.

ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ALERTBEE ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΙΝΑ TRACKER ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ:
Οι επιλογές σε συσκευές tracker που συναντά κανείς στο εμπόριο διατίθενται σε ποικίλες (ελκυστικές ή όχι) τιμές αγοράς, μη καταφέρνοντας ωστόσο να παρέχουν την ασφάλεια και αυτονομία που υπόσχονται. Οι περισσότερες απαιτούν για τη λειτουργία τους την ανανέωση του χρόνου ομιλίας και την ενεργοποίηση προγραμμάτων sms σχεδόν κάθε μήνα (σημαντικό λοιπόν έξτρα κόστος, σε χρήμα, χρόνο και άγχος, αν λάβει κανείς υπόψιν του την ποσότητα συσκευών που χρειάζεται).
Εκτός αυτού, ενδέχεται οποιαδήποτε στιγμή να μπλοκάρουν και να σταματήσουν να λειτουργούν χωρίς σχετική ειδοποίηση. Οπότε στην ουσία, ο χρήστης δεν μπορεί να είναι ποτέ σίγουρος οτι οι συσκευές του λειτουργούν κανονικά, αν δεν πηγαίνει ο ίδιος να τις ελέγχει επιτόπου.
Συνεπώς ρισκάρει το να μείνει ακάλυπτος, σε περίπτωση μιας διακοπής της λειτουργίας τους, που δεν έγινε εγκαίρως αντιληπτή…!

H εξειδικευμένη συσκευή AlertBee, διαθέτει αυτονομία για διάστημα που φτάνει έως τους 20 μήνες. Η κάρτα sim και το χαμηλό κόστος της προπληρωμένης συνδρομής της, σας απαλλάσσει οριστικά από το άγχος ανανέωσης καρτών.

Είναι συνδεδεμένη με μια ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα, στην οποία η web εφαρμογή σας παρέχει ανα πάσα στιγμή, τη συνολική ΕΠΟΠΤΕΙΑ των μελισσοκυψελών σας, από το laptop, και το Mobile App στο κινητό σας.

Έτσι έχετε πρόσβαση και γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή και με 100% ασφάλεια :

– τις τιμές θερμοκρασίας και υγρασίας του μελισσιού
– την ακριβή θέση του μελισσιού
– την κατάσταση κάθε εγκατεστημένης συσκευής (αν είναι ενεργή και σε συνεχή λειτουργία)
– το ιστορικό των τελευταίων 3 ετών για όλες τις τιμές θερμοκρασίας, υγρασίας και θέσεων που έχουν καταγραφεί στην πλατφόρμα

Επιπλέον :
-Λαμβάνετε ειδοποίηση από την πλατφόρμα, όταν η μπαταρία της συσκευής είναι χαμηλή

-Λαμβάνετε ειδοποίηση με email και sms, σε περίπτωση μετακίνησης της κυψέλης από την οριοθετημένη περιοχή
(αξίζει εδώ να σημειωθεί, ότι σε αντίθεση με τα κοινά tracker που συχνά αναστατώνουν με «λάθος συναγερμούς» (false alarms), η πλατφόρμα μας πραγματοποιεί ειδικό φιλτράρισμα ελαχιστοποιώντας αυτή την πιθανότητα)

– Αν συμβεί μετακίνηση της κυψέλης σας παρακολουθείτε μέσα από την πλατφόρμα μας, σε πραγματικό χρόνο, τη διαδρομή του στο χάρτη (live tracking)

– Αν η πλατφόρμα τύχει να μην έχει λάβει κάποια σήματα από τη συσκευή για ένα προκαθορισμένο διάστημα, σας ειδοποιεί ώστε να ελέγξετε για ενδεχόμενη παραβίασή της (αφαίρεση, κλοπή κλπ).

Η συσκευή είναι ασφαλής για τις μέλισσες καθώς εκπέμπει για 2 δευτερόλεπτα ανά 24ωρο εάν έχουμε επιλέξει 24ωρη αναφορά, δίνετε η δυνατότητα η εκπομπή να γίνετε μόνο σε παραβίαση της γεωπερίφραξης μηδενίζοντας τις εκπομπές ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας σε κανονικές συνθήκες και αυξάνοντας την αυτονομία της συσκευής έως τους 30 μήνες!

Δοκιμαστικός λογαριασμός πλατφόρμας:

www.alertbee.gr

Ηλεκτρoνική διεύθυνση:demo

Συνθηματικό:demo